Reviews

Wanneer je het zelf even niet meer weet staat Violette voor je klaar. Met een luisterend oor, een hulpvolle tip of praktische opdrachten weet ze je weer de juiste richting op te helpen. Ze vult niets voor je in maar laat jou zelf ervaren wat goed voelt zodat het ook echt bij je past. 

Violette zet áltijd dat stapje extra voor je waardoor je je gehoord, begrepen en geholpen voelt. Een dikke aanrader dus!

L.

30 jaar

Violette hield mijn hand vast op de momenten dat ik niet wist waar ik heen moest gaan. Het is/was heel fijn om te weten dat er altijd iemand (buiten je directe omgeving) voor je is. Violette oordeelt niet maar kijkt samen met jou hoe om te gaan met de situatie. Ik heb er veel geleerd, niet alleen over mezelf maar ook over hoe om te gaan met stress en lastige situaties. Mijn hoofd was zó vol maar dankzij Violette is mijn hoofd weer leeg en rustig. Ik had dit niet zonder Violette voor elkaar gekregen. Ze is echt een Topper! Nogmaals dankjewel!

M.

28 jaar

Violette is een persoon die begrijpt en samenwerkt en haar werk goed doet. Zij weet hoe ze met mensen het beste om kan gaan en begrijpt hun omstandigheden. Violette weet hoe je oplossingen en suggesties kunt vinden die praktisch en geschikt zijn voor elke persoon en heeft veel sociale en culturele ervaring. Zij is ook zeer bescheiden en respectvol.

T.

Veel dank Violette voor de verhelderende en inspirerende gesprekken. Je was op een rustige en positieve manier aanwezig in de gesprekken, waardoor ik kon groeien! Jouw benadering werkt echt verfrissend en was altijd puur en persoonlijk!

Nogmaals dank

avatar

F.

58 jaar

Violette is een fijn persoon om mee samen te werken. Je voelt je bij haar op je gemak.

Ze is betrouwbaar en heeft  kennis van zaken. Violette is een enorme positief denker, en hierin neemt ze je mee. 

Kortom; Violette is een echte aanrader!

I.

47 jaar

Violette heb ik ervaren als een deskundig professional met aandacht voor de gesprekspartner. Ze biedt een echt luisterend oor en waar nodig een leidende hand. Een oprechte vrouw die haar benadering kiest wat passend is. De korte tijd bij mijn traject had ik haar als buddy zeker niet willen missen.

W.

55 jaar

Bij Violette kan je helemaal jezelf zijn, ze oordeelt niet. Ze benadert alles vanuit haar liefdevolle, empathische en bovenal kundige blik. Door haar herken ik momenten van stress en weet ik er mee om te gaan. Violette is in dit proces echt een buddy, zo fijn!

J.

27 jaar

Terugkomend op de workshop.

Ik vind de workshop heel interessant.

Ik denk dat mensen vaak veel over zichzelf weten maar er niet bewust van zijn.

Deze workshop maakt je weer bewust van jouw eigenschappen en valkuilen.

Je wordt even bij de hand gepakt om dingen weer duidelijk op een rijtje te zetten en van daaruit kun je actie ondernemen.

Je vindt aan de ene kant bevestiging van de dingen die je weet, maar ook weer duidelijkheid over de dingen die je “vergeten” was of die je nodig hebt om weer eens te horen/zien.

Ik denk dat deze workshop duidelijkheid geeft over waar de pijnpunten liggen en waar de focus kan liggen om een begin te maken met het aanpakken van problemen.

Er was niet iets wat ik miste, wat mij voor mezelf wel raakte is, dat ik zelf mijn grootste energievreter ben en dat ik niet duidelijk in beeld krijg wat mij energie geeft.

Dus de workshop zorgt er ook voor dat je gaat nadenken over jezelf en jouw pijnpunten

A.

47 jaar

hero header placeholder

The future of website creation is here.

With Genesis and Atomic blocks, you can build beautiful, powerful websites in minutes with our robust theme framework and professionally-designed sections and layouts