Reviews

Violette is een persoon die begrijpt en samenwerkt en haar werk goed doet. Zij weet hoe ze met mensen het beste om kan gaan en begrijpt hun omstandigheden. Violette weet hoe je oplossingen en suggesties kunt vinden die praktisch en geschikt zijn voor elke persoon en heeft veel sociale en culturele ervaring. Zij is ook zeer bescheiden en respectvol.

T.

Veel dank Violette voor de verhelderende en inspirerende gesprekken. Je was op een rustige en positieve manier aanwezig in de gesprekken, waardoor ik kon groeien! Jouw benadering werkt echt verfrissend en was altijd puur en persoonlijk!

Nogmaals dank

F.

58 jaar

Violette is een fijn persoon om mee samen te werken. Je voelt je bij haar op je gemak.

Ze is betrouwbaar en heeft  kennis van zaken. Violette is een enorme positief denker, en hierin neemt ze je mee. 

Kortom; Violette is een echte aanrader!

I.

47 jaar

Violette heb ik ervaren als een deskundig professional met aandacht voor de gesprekspartner. Ze biedt een echt luisterend oor en waar nodig een leidende hand. Een oprechte vrouw die haar benadering kiest wat passend is. De korte tijd bij mijn traject had ik haar als buddy zeker niet willen missen.

W.

55 jaar

Bij Violette kan je helemaal jezelf zijn, ze oordeelt niet. Ze benadert alles vanuit haar liefdevolle, empathische en bovenal kundige blik. Door haar herken ik momenten van stress en weet ik er mee om te gaan. Violette is in dit proces echt een buddy, zo fijn!

J.

27 jaar

Terugkomend op de workshop.

Ik vind de workshop heel interessant.

Ik denk dat mensen vaak veel over zichzelf weten maar er niet bewust van zijn.

Deze workshop maakt je weer bewust van jouw eigenschappen en valkuilen.

Je wordt even bij de hand gepakt om dingen weer duidelijk op een rijtje te zetten en van daaruit kun je actie ondernemen.

Je vindt aan de ene kant bevestiging van de dingen die je weet, maar ook weer duidelijkheid over de dingen die je “vergeten” was of die je nodig hebt om weer eens te horen/zien.

Ik denk dat deze workshop duidelijkheid geeft over waar de pijnpunten liggen en waar de focus kan liggen om een begin te maken met het aanpakken van problemen.

Er was niet iets wat ik miste, wat mij voor mezelf wel raakte is, dat ik zelf mijn grootste energievreter ben en dat ik niet duidelijk in beeld krijg wat mij energie geeft.

Dus de workshop zorgt er ook voor dat je gaat nadenken over jezelf en jouw pijnpunten

A.

47 jaar

[ninja_form id=4]