Goede voornemens

Goede voornemens voor het nieuwe jaar?

• Wil jij lekker in je vel zitten, zodat je de dingen kunt doen die je graag wilt doen en waarnaar jij verlangt?
• Heb jij behoefte aan voldoende energie, zodat je je fit en vitaal voelt?

Dan ben je bij gezondheidscoachviolette op de juiste plek!
Veel mensen, ook zonder chronische ziekte kampen met het gebrek aan energie.
Daardoor voelen ze zich lusteloos, hebben regelmatig last van hoofdpijn of andere kwaaltjes. Je kunt niet de partner, werknemer, vader of moeder zijn, die je graag wilt zijn. Je kunt je vaak nergens toe zetten of blijft alsmaar piekeren en twijfelen.
Je blijft in hetzelfde cirkeltje ronddraaien, je vermoeidheid neemt toe en je kunt niet langer ontspannen en genieten.
Gelukkig kan het anders!
Met de juiste begeleiding help ik jou om lekker in je vel te zitten en het beste uit jezelf te halen.
Gezondheidscoachviolette werkt met mensen die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en willen werken aan hun eigen welzijn en geluk. Mensen die denken: ‘dit is mijn leven en ik moet er zelf iets van maken’.
Mensen met een chronische ziekte. Ik help je bij het stellen van je eigen grenzen en leer je die te bewaken. Ik geef je praktisch tips en tools hoe om te gaan met een chronische ziekte. En ja, ik ben ervaringsdeskundige.
Mensen die gezond en fit willen zijn en blijven.
Bijvoorbeeld mensen die zich gespannen of onzeker voelen, veel piekeren, slecht slapen en vaak moe zijn. Of mensen die regelmatig kampen met lichamelijke klachten en het vertrouwen in hun lichaam zijn kwijtgeraakt en hier graag verandering in willen brengen.
Mensen die een groot verlangen hebben naar meer rust en ontspanning.
Door gebeurtenissen in hun leven ervaren ze spanning en onrust. Ze zitten in een stressvolle situatie en willen toch alle ballen hoog houden. Ze voelen zich regelmatig onzeker en gespannen.
Mensen met burn-out klachten. Ik geef je praktische handvaten en ondersteun en begeleid je effectief naar een leven zonder stress, maar met rust, balans en focus.

Herken jij jezelf in een van onderstaande situaties?
Je wilt meer in je kracht staan en eigen invulling geven aan je leven, maar je wordt continu geleefd door anderen. Je stelt de ander altijd boven jezelf waardoor je niet aan jezelf toekomt.
Je wilt graag voor jezelf opkomen, maar je hebt moeite met nee zeggen en het aangeven van je eigen grenzen. Je wilt graag aardig gevonden worden, niemand teleurstellen en iedereen te vriend houden.
Je hebt het gevoel dat je meer kunt dan wat je nu doet. Je hebt regelmatig creatieve ideeën of je wilt bijvoorbeeld van baan veranderen. Je bent toe aan een volgende stap, maar je weet niet hoe en wat. Je weet niet waar je moet beginnen of je kunt je er niet toe zetten.
Je wilt graag zelfverzekerd zijn, maar bent bang om fouten te maken of te falen. Je voelt je onzeker over je eigen kunnen of vraagt je af wat anderen er van zullen vinden.
Je wilt graag leren denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen,ondanks je chronische ziekte en/of mentale klachten.

Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Dat zijn pas goede voornemens voor 2019!