Coaching particulieren

Coaching is geschikt voor iedereen die naar zichzelf wil kijken en wil groeien, je beter voelen en niet meer stil wil staan! Met als doel: klachtenvermindering en krachtiger en energieker in het leven te komen te staan.

neem zelf de regie over jouw gezondheid en

ervaar meer energie en vrijheid!

Gezondheidscoach Violette kan bij heel verschillende klachten helpen. Mijn specialisatie is begeleiding bij chronische ziekten en stress en burn-out.
Maar ook bij vage klachten die niet overgaan, een algeheel gevoel van onbehagen of klachten waarvoor geen directe fysieke oorzaak wordt gevonden, zoals rugpijn, pijn in nek of schouder, hoofdpijn en vermoeidheid. Wanneer je het gevoel hebt, dat je de balans kwijt bent en jij je niet fit en vitaal voelt, is het tijd om mij in te schakelen. Ik zet je graag weer op het “rechte pad”, zodat je het daarna gewoon weer zelf kunt!

De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte of bij de cliënt thuis. Tijdens het kennismakingsgesprek staat jouw coachvraag centraal. In het vervolggesprek gaan we werken aan het bereiken van jouw doel en persoonlijke groei. Je krijgt nieuwe inzichten en ontdekt je belemmeringen en je kracht en leert die effectief in te zetten, waardoor je uiteindelijke gedrag actiever, creatiever én positiever wordt. Daardoor vindt herstel van energie, veerkracht en vitaliteit plaats.

Samen brengen we de obstakels die je in de weg staan in kaart, zodat je ze daadkrachtig aan kunt pakken. Ik adviseer je hoe je jouw talenten verder kunt ontwikkelen, zodat je beter in je vel zit en breder inzetbaar bent. Je krijgt weer inspiratie en bloeit op, en met jou, je omgeving ook!

Een betekenisvol leven leiden…..is er een mooier doel?

Stress -en burn-outcoaching geeft inzicht in de oorzaken van stress en verbetert de vaardigheden in het omgaan met stress. Het is een intensieve vorm van coaching, gericht op spoedig en verantwoord terugleiden naar werk of een andere levensinvulling. Het biedt methoden om stress te verminderen, burn-out te voorkomen, verkorten of verhelpen. Bij stress – en burnoutcoaching vindt herstel van energie, veerkracht en vitaliteit plaats. Zie ook; doelen bij stress – en burnoutcoaching.

minder stress = meer energie!

Jouw werkgever is mogelijk bereid om de kosten van de coaching te vergoeding. Hiervoor gelden speciale zakelijke tarieven en afspraken.